Acasă 2020 Steluțele Uniunii Europene Ediția a VI-a, 9 Mai 2020

Steluțele Uniunii Europene Ediția a VI-a, 9 Mai 2020

3244
0
Elevii îndrumați de cadrele didactice ale Scolii Gimnaziale Nr 178, București, sector 1, au desfășurat online, în cadrul Clubului European, Editia a VI-a a Proiectului Educational Stelutele Uniunii Europene care a avut ca temă Sistemul educațional al țărilor din Uniunea Europeană.
De Ziua Europei sărbătorim pacea și unitatea, valorile care au stat la bazele formării Uniunii Europene, timp de 70 de ani de la Declarația Schuman.
Pandemia de Coronavirus a demonstrat mai mult ca niciodată că doar prin solidarizare, putem să facem față oricărei provocări și să devenim și mai puternici.
De acasă, elevii au transmis mesaje către elevii din Uniunea Europeană. În noul spațiu de desfășurare al atelierelelor de creaţie, copiii și-au provocat îndemânarea şi imaginaţia pentru a realiza afisele proiectului.
Ziua Europei, aniversată an de an pe 9 mai, este o sărbătoare anuală a păcii și unității pe continentul european prin cooperare economică si libera circulatie. Data de 9 mai are o triplă semnificație simbolică pentru România, Ziua Independenței, Ziua Victoriei care marchiaza sfârșitul celui de-al doilea război mondial în Europa și Ziua Europei.
Uniți prin sperantă, numai împreună vom fi mai puternici! LA MULTI ANI, EUROPA!
DISTRIBUIȚI