Proiectul national, Caligrafia- arta scrisului frumos

0
1283

Scoala Gimnaziala Nr.178 a participat la Proiectul national, Caligrafia- arta scrisului frumos, organizat de Asociatia Liber la Educatie, Cultura si Sport in colaborare cu Ministerului Culturii, ai Bibliotecii Nationale a Romaniei, precum si de reprezentanti ai Muzeului Contemporan al Caligrafiei din Moscova si ai Asociatiei LECS.

Din școala noastră au participat un număr foarte mare de elevi și cadre diactice. Au fost obținute rezultate deosebite la GRUPA DE VÂRSTĂ 8 — 12 ANI:

Premiul al II-lea se acordă elevei Alexandra Console din cls a VI-a A, cu lucrarea fragment din opera “Dintre sute de catarge”, autor Mihai Eminescu;

Premiul al III-lea se acordă elevei Ana Maria Marița din cls a VI-a A, cu lucrarea fragment din opera “Cărțile”, autor Mihai Eminescu.

Elevele au fost coordonate de doamna profesor Cîrje Iuliana.

Lista castigatorilor Concursului National de Caligrafie a fost afisata pe site-ul http://www.educatie.ong/proiect/scrisul-frumos-o-arta/

La Telejurnalul TVR1, a fost prezentat proiectul – min 32:44: http://www.tvrplus.ro//editie-telejurnal-539753

Premierea a avut loc in data de 16 februarie 2017 la Biblioteca Națională a României unde se organizează evenimentul expozițional ExpoCaligrafia, în perioada 16 februarie-16 martie 2017.

.

DISTRIBUIȚI