PROIECTUL MONDIAL ECO-ŞCOALA

0
1058

PROGRAMUL MONDIAL ECO-SCHOOLS / ECO-ŞCOALA

Participarea unităţilor şcolare la Programul internaţional Eco-Schools reprezintă oportunitatea realizării unor acţiuni instructiv-educative complexe, cu implicarea activă a elevilor, cadrelor didactice, a părinţilor şi cu un ecou important în rândul comunităţii locale.

Ne dorim sa traim cu totii intr-un mediu curat si primitor. Il vom avea asa cum il pregatim astazi pentru generatiile actuale si viitoare!

19 octombrie 2017

Cadrele didactice si elevii Școlii Gimnaziale Nr.178, au participat la activitatea de plantare din cadrul acțiunii de voluntariat ”Ziua Verde a Eco-Școlilor din România 2017” – Parteneri CCDG si Instituția Prefectului Municipiului București. 

Activitatea a fost marcată prin prezentarea și încurajarea susținută de Comitetul Eco-Școala, parada costumelor realizate din materiale reciclabile, reprezentații artistice tematice și plantarea de pomi fructiferi și ornamentali. Curtea școlii a devenit o adevărată grădină plină de viață și prosperitate. Alătură-te! Fii responsabil cu mediul înconjurător!

Multumim părinților, elevilor, cadrelor didactice si instituțiilor partenere pentru implicare! Felicitări!

 

 7 aprilie 2016 – Activitate de amenajare a spațiului verde din curtea Școlii Gimnaziale Nr. 178, Sector 1, în cadrul Programului Mondial „Eco-Şcoala” (Eco-Schools) derulat de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie în parteneriat cu Instituția Prefectului Municipiului București.

Reprezentanții Instituției Prefectului au oferit unității de învățământ 4 tuia, 1 brad și butași de trandafiri, în vederea înfrumusețării spațiului verde.

La acțiune au participat: Prefectul Capitalei, domnul Paul-Nicolae Petrovan, Directorul de programe al Centrului Carpato–Danubian de Geoecologie, domnul Răzvan Dincă, consilier-responsabil pentru relația cu mass-media Glomnicu Viorica Cristina, Manager public Paula Niculina Vitriuc, domnul Enache Claudiu, studenți anul I, la S.N.S.P.A., Fac. Administrație Publică, aproximativ 75 de elevi din clasele a V-a, aVI-a, a VII-a, conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 178, director prof. Paizan Daniela, director adjunct prof. Nițe Mihaela, coordonatori program prof. Alexandru Constanța, prof. Iorgulis Elena și alte cadre didactice. Programul a inclus activități de plantare de pomi în curtea școlii; colectarea selectivă a deșeurilor de hârtie, carton și PET, aduse de elevi.

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR 178, Bucuresti sector 1 a participat  in cadrul Programul internaţional Eco-Schools, la  Ziua Verde a Eco-Scolilor din România -actiune realizata pe 29.oct.2015

Diploma Ziua verde a Eco-Școlilor din România

  Documetația proiectului Eco școala

DISTRIBUIȚI