Școala Gimnazială Nr.178 sector 1 București, are, începând din data de 6 decembrie 2017, o revistă a şcolii, publicaţie trimiestrială intitulată sugestiv “Aripi de Pajura”.

Primul număr a fost lansat în prezenţa elevilor şi a cadrelor didactice ale instituţiei de învăţământ care şi-au adus contribuţia la această reuşită. Din prima ediţie nu lipsesc compunerile şi poeziile semnate de elevii şcolii, conţinutul publicaţiei fiind tip magazin. Pe viitor, elevii care doresc să facă parte din colectivul redacţional vor putea să se adreseze profesorilor coordonatori, astfel încât poeziile sau articolele lor să se regăsească în paginile ediţiilor viitoare. Lansarea revistei şcolii a avut loc pe 6 Decembrie 2017 în sala de festivităţi a Școlii Gimnaziale nr.178, la eveniment fiind prezenţi elevi, profesori și părinți. Revista a fost intitulată “Aripi de Pajura” şi, conform declarației doamnei redactor șef, Iuliana Cîrje, îşi doreşte să devină un loc de întâlnire a elevilor din instituţia şcolară şi un prilej ca tinerii talentaţi să îşi facă cunoscute creaţiile literare, rezultatele la olimpiade, participarea în proiecte.  

“Este un moment deosebit pentru noi faptul că am reuşit să creăm această revistă a şcolii şi doresc să le mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături. Aşa după cum spune şi numele publicaţiei, dorim prin această revistă ca de la această școală să pregătim ”zborul” copiilor spre cunoaștere şi să ne prezentăm aşa cum suntem celor din afara unităţii noastre”, a precizat prof. Daniela Paizan.

Cadrele didactice au lansat o invitaţie tuturor elevilor care doresc să facă parte din colectivul redacţional, să se adreseze profesorilor coordonatori, astfel încât poeziile sau articolele tinerilor talentaţi să se regăsească în paginile numerelor viitoare ale revistei.

 

DISTRIBUIȚI