Braduțul centenar dedicat domnului General aviator Ion Dobran

0
836

Un om, un centenar, o alta poveste frumoasa,

În data de 21.12.2018, un grup de elevi din clasa a VII-a A însoțiți de doamna profesor Mihaela Nite, au fost în vizită la domnul General de flotila aeriana(r), aviator Ion Dobran. Elevii acestei scoli, conform obiceiului de cinci ani din cadrul Proiectului educațional ”Îi împodobim și îi dăruim”, duc cadou un brad pe care îl pregătesc, fiecare clasa in parte, unei persoane dragi.  În anul Centenarului Marii Uniri, Proiectul a avut ca tema personalități marcante ale României, iar clasa lor a dorit să împodobească Brăduțul Centenar cu ornamente create de ei special pentru domnul General Locotenent Aviator Dobran Ion.

Astfel echipa Scolii 178 i-a oferit o clipa de fericire domnului General erou Ion Dobran, as al aviaţiei de vânătoare în cel de-al doilea război mondial, cu 8 victorii, 70 de lupte aeriene si 340 de misiuni de luptă, care pe 5 februarie anul 2019 va împlini 100 de ani.
Au petrecut câteva clipe de neuitat in care tinerii au pus întrebări, au oferit cadouri, o pictura minunata și au cântat colinde.

 

DISTRIBUIȚI